Знайти

Sunday, April 22, 2012

Ось попередня думка про GRAPHYSOFT, або "пригоди минулого тижня"


       Робота в цій програмі і її додатках)  нагадує плав в дирявому човні. Пливеш повільно, постійно шукаєш спосіб як би швидше вибрати воду з човна, пахне сирістю (в мене алергія на сирість), починаєш хворіти...




за цей тиждень  в мене 6 раз злітав BIMX під час рендеру глобального освітлення (Sample falloff-8000, Lightmap quality-Default, Sample accuracy-High, вага файла BIMx-633Mb), якщо присумувати проценти які зарендерив то вийде, приблизно 250-300%, тобто можна було три рази зарендерити.100% рендеру займає біля 30-35 годин безперервного рендеру.
Сьогодні в мене о 01.30 поїзд, зараз почав заново рендерети, в 00.00 очікую біля 10%, але все-таки, по інстр, якщо нажати ескейп, то можна пізніше продовжити рендерити, це дійсно так, але, але, через це ми пройшли, 50\50, вканує, один раз получилось продовжити рендерінг, іншого разу все злитіло, просто злитіло, човен потонув)

     Про рельєф в архікаді, взагалі мовчу, пропадав у мене кожного разу як відкривав файл і генерував перспективу, (генерував архікад її біля 20хв, розріз 30-40)  після в 2D, відміняв найбільші операції по видавлюванню з рельєфа, і поступово їх відновлював, потім ренеруваня,  так рельєф появлявся, до наступної сесії. Процес займав приблизно 1-1.5 години.

моє залізо: Dell Vostro 3700\ RAM 8Gb\ Video Nvidia Gforce 330m GT 1 Gbi5 2.27 \ на диску С 100Gb, 40Gb вільно


PS не 35 годин а 120
та, і рендер на наступний день, зранку, здитів, а потім ще один раз злитів у наступний вівторок, тобто він ще рендерив 3-4 днів, і під ранок помахав мені руцьою, є вирішення цієї проблеми, просто поставити всі відео драйвери які можна поставити від вириобника, і є ще один можливий варіант, в іконці, яка посилається на BIMx, в строку посилання, через пробіл написати: engine 1  має виглядати ось так:
 "C:\Program Files\Graphisoft\ArchiCAD 15\Add-Ons\BIM Explorer\BIM Explorer.exe" engine 1

No comments:

Post a Comment