Знайти

Wednesday, March 26, 2014

ринок MVRDV

Rotterdam Market Hall by MVRDV


 Будівництво почалося на комбінованому житловому проекті, критий ринок в Роттердамі, був розроблений голландськими архітекторами MVRDV.
Будівля складатиметься з 228 квартир, що утворюють тунель над ринковою залою, засклені на кожній стороні.
Сам Критий ринок розмістить 100 торгових наметів, магазинів і ресторанів.
1200 паркувальних місць і супермаркет буде розташований під землею.
Кожна квартира має балкон на зовнішній стороні будівлі і вікна орієнтовані на ринок.
Проект повинен бути завершений в 2014 році.

Сьогодні мер Роттердама Ахмед Абуталеб та міської ради Хаміт Karakus офіційно розпочали будівництво нового критого ринку.
Арочну будівлю, розташовану в центрі Роттердама, розроблений Provast'ом і дизайном MVRDV є гібридом відкритому ринку та житлового будинку.
Завершення будівництва встановлене на 2014 рік. Загальний обсяг інвестицій становить 175 млн євро із загальною площею 100,000 м2.
На місці, де був заснований Роттердам, недалеко від історичного церкви Лауренс, критий ринок буде реалізований в якості нового міського громадського осередка.
Критий ринок є стале поєднання продуктів харчування, відпочинку, життя і можливість місця для паркування авто.
У проекті намагались використати повну інтеграцію для підвищення і використовування синергетичних можливостей різних функцій, громадської будівлі.
Арка з 228 квартир, з яких 102 здаються в оренду, створить великий зал в якому знаходиться 100 торгових наметів, магазинів і ресторанів, 1200 паркувальних місць і підземний супермаркет.
Квартири мають балкон орієнтований на зовні і вікно на внутрішню сторону ринку. Ізоляція дозволить запобігти будь-яким небажаним наслідкам.
40 метрів у висоту і в ширину буде покрито скляним фасадом, який буде передавати легкість та прозорість структури будинку.
Інтер'єр арки якнайкраще покаже продукти з ринку.
Проект в цілому надасть 100,000 м2, яка входить у частину поточної регенерації післявоєнного центру Роттердама.
Розробник проекту Provast Unibail Rodamco інвестувала в магазини і ресторани в той час як будівельна корпорація Vesteda управлятиме орендою квартир,
роблячи будівлю соціально-інтегровану у частину міста.  

джерело: http://www.dezeen.com/2009/11/19/rotterdam-market-hall-by-mvrdv/

No comments:

Post a Comment