Знайти

Wednesday, March 26, 2014

ринок Tsuyoshi Kawata

The Ceramic Market by Tsuyoshi Kawata


 Архітектор Tsuyoshi Kawata японської студії Tonoma розробила ринок кераміки , щоб заповнити пробіл між двома будівлями в Осаці, Японія.
Проект керамічного ринку складатиметься з шести будівель, з'єднаних дворами, мостами і інтегровані в існуючі будівлі по обидві сторони і накриті прозорим дахом.
Проект спрямований на відтворення історичного керамічного ринку, що розміщується на тій вулиці уже як тій 300 років. Проект буде включати в себе будинок для клієнта.
Керамічний ринок працює на розрив простору поміж історичною вулицею кераміки в Осаці, Японія.
Цей проект є міським проектом реконструкції , відновлення історичної керамічної спадщини міста, який використовується для мешканців вулиці в Осаці. Вулиця кераміки, процвітала в епоху Едо 300 років тому , і фестиваль кераміки був проведений кілька років тому , але не зараз. Цей проект спрямований на відродження свята на вулицю і процвітання у магазинах.
Простір у цій будівлі вузький, дорогі будівлі побудовані на північ і на південь від місця розміщення. Інтер'єр повинен мати змогу провести виставку історичних статей та виставкові зали Організації керамістів (посуду Арита , посуду Бідзен, Кіотського посуду, і т.д.) , а також місце проживання для власника. Водночас , на локації є можливість апелювати до покупців в кармічному ринку . Будівля складається з шести кімнат , між якими є просторі двори.
Форма врегульовується розташуванням , що значно скорочує їх на позиції розташування, так як у Японії є проблема з площею , а скло розширює стелю і стіни. Внутрішній простір відрізняється від першого враження ззовні, побудованой в щілині між високими будівлями, приймаючи це розміщення , і простір , що , здається , за межами дає таємниче враження на вираз обличчя відвідувачеві . І , в цій будівлі, ми можемо насолоджуватися таємничим простором , де старі часи перекриваютьсяз новими, люди ходять туди сюди і насолоджуються здивуванням від простору який тут верує та його атмосферністю.
джерело: http://www.dezeen.com/2010/02/09/the-ceramic-market-by-tsuyoshi-kawata/

No comments:

Post a Comment