Знайти

Wednesday, March 26, 2014

ринок GAD

Besiktas Fish Market by GAD


 Архітектори GIR з Нью -Йорка , Істамбулу і Бодруму завершили проект над рибним ринком в Істамбулі , покритий бетоном і стали навіс.
Проектувався Бешикташ Рибний ринок , із сталі і бетону, структура не має внутрішніх колон і дозволяє організувати влаштування для широких входів на кожній стороні споруди.
Шість стендів з нержавіючої сталі підсвічуються лампами розжарювання просто підвішених до стелі.
Фотографії представлені є власністю özlem Avcioglu і Озан Ertug . 
Проект Бешикташ Рибний ринок є помітним зусиллям спільнотої роботи Бешикташ , щоб оживити їх околиці. Бешикташ знаходиться в одному з найбільш густонаселених і різноманітних районів Стамбула.
Це еклектичний район з неспокійною сутністю села, якого тут присутня атмосфера , знаходиться в процесі міського збереження і відновлення.
Розташований на 320m2 трикутного майданчику в самому серці комерційного району мікрорайону , ринок дуже добре відомий мешканцям міста. Протягом дня , цей галасливий ринок з людьми , продає свіжу рибу гостям міста та їх мешканцям.
Оскільки структура старого рибного ринку у страшному стані, тут було поставлено за мету , щоб відновити цю структуру. Команда проекту була зібрана працювати безпосередньо з муніципалітетом Бешикташ і місцевими торговцями , щоб організувати ефективну стратегію проекту і його цілей.
PR і Гекхан Avcioglu почали процес проектування з серією маніпуляцій трикутної ділянки і його поверхні. Роздумуючи над формою поверхні була прийнята швидка ідея, що стала показником можливого символічного характеру території і проекту.
Для досягнення громадської і спокійної зовнішності , поверхня була пробита по його периферії.

Цей метод створив порожнисту пористу форму, що дозволяє програмі хорошу циркуляцію і легко змішувати витрати .
Проект був розроблений в простих матеріалах, всім відомим: бетону і сталі , як форми , що охоплюють весь периметр з великими отворами на рівні вулиці.
Міцною пористою оболонкою забезпечують колони без внутрішнього простору , оптимізацію програмних потреб проекту , а також забезпечує значний простір ринку.
Обидва, нижня і верхня частина корпусу буде використовуватися в якості платформи для мистецьких заходів; кілька проектів перебувають на стадії планування, Істамбул отримав у 2010 році статус культурної столиці Європи.
Внутрішній об'єм розділений на 6 секцій відображаючий різні розміри.
У 6-ти секціях з'єднані усі звязки з середовищем , що легко підключає розділи ринку і поширюється на більшу міську тканину . У вітринах були роботи “ручної роботи” місцевими експертами як “безперервних форм” з нержавіючої сталі.

Дизайн системи освітлення, підтримує традиційне використання ламп розжарювання потужністю 150 ват, лампочки Едісона, це освітлення є типовим для загального світла рибних ринків у Істамбулі.
В цілому , новий дизайн являє собою сучаснеі прагматичне рішення для знаменитого рибного ринку; він стає маяком гордості зусиль громади які хотіли поліпшити свій ринок і його околиці.

інформація про проект
Proje Аді : Ім'я BESIKTAS РИБНИЙ 
проект БАЗАРу
Proje Ери : Turkiye / Стамбул / Бешикташ
Розташування проекту
 
 Kolaborator : Бешикташ Муніципалітет
співробітник
Mimari Proje : Гохан Avcioglu & ГІР
архітектурний проект
Proje Mimari : Гохан Avcioglu
архітектор проекту
Mimari Proje Ekibi : Озан Ертуг , Серкан Cedetas , Тахсин İnanici
проектна група
Fotograflar : Özlem Avcioglu , Озан Ертуг
фотографії
Proje таріх : 2007-2008
Дата проекту

Yapim таріх : 2008-2009
Будівництво Дата
İsveren : Бешикташ Муніципалітет
Власник
Yapim Туру : Сталь
вид будівництва
Арса Алані : 320 м2
Площа території
Toplam İnsaat Алані : 320 м2
Загальна площа будівництва
Proje Maliyeti : 500.000 $
вартість проекту
джерело: http://www.dezeen.com/2010/02/16/besiktas-fish-market-by-gad/

No comments:

Post a Comment