Знайти

Wednesday, March 26, 2014

сук в абу-дабі

The Souk, Abu Dhabi Central Market
by Foster + Partners

Foster + Partners завершили новий торговий центр, який об'єднує бутіки високого класу з незалежними місцевими продуктами харчування та ремісничих ринків на місці історичного міського ринку в Абу-Дабі. Новий Сук був розроблений як послідовність дворів і провулків, інтегруючи балкони і колонади.
 dezeen_The-Souk-Abu-Dhabi-Central-Market-by-Foster-+-Partners-1
Розсувні дахи та стіни дозволяють контролювати вентиляцію ринку і різнокольорові вітражі відзначають входи. Історичний Центральний ринок Абу-Дабі повинен бути перетворений в динамічний новий квартал з ринків, магазинів, офісів, квартир і готелів.
 dezeen_The-Souk-Abu-Dhabi-Central-Market-by-Foster-+-Partners-2 
Один з найстаріших місць у місті, Центральний ринок буде переосмисленням традиційного місця на ринку і нове соціальне серце Абу-Дабі. Проект включає в себе комбінацію низької поверховості, екологічно чутливих рівних, роздрібних, покрівельних садів - формування нового суспільного парку - і трьох башт, з великою підземною парковкою.
dezeen_The-Souk-Abu-Dhabi-Central-Market-by-Foster-+-Partners-3
Висунутий до кутів території для максимізації горизонтальної площини, кластер з веж створює вражаючий новий міський орієнтир. Як сучасний варіант базару , новий Центральний ринок буде містому мініатюрі. Він об'єднає високого класу дрібних і предметів розкоші у магазини з окремими дворами і провулками , разом з продовольчими ринками і ремісничих основ торгівлі , характерних для регіону. Як уникнути загального вигляду універсального торгового центру , схема таідеї зіллються у місцевий жаргон з глобальними устремліннями.
dezeen_The-Souk-Abu-Dhabi-Central-Market-by-Foster-+-Partners-4
Фотограф Nigel Young
У той час як башти відносяться до відстані і горизонту , базар і більш низькі рівні масштабуються до людини. Інтимна послідовність вулиць, провулків , дворів , балконів і колонад, тут розчиняються бар'єри між серединою і зовнішнім просторами , з гнучкими розсувними дахами і стінами для забезпечення контролю внутрішнього середовища , і максимізований потенціал для природної вентиляції. Як клаптева ковдра з координатної прив'язкою модулів різної висоти , схема є досить у сформульованій композиції , це мости що об'єднують два міських квартали.
 dezeen_The-Souk-Abu-Dhabi-Central-Market-by-Foster-+-Partners-5
 Фотограф Irfan Naqi
Клієнт: Aldar Properties
Консультанти: Halvorson and Partners, EC Harris International, BDSP Partnership, Emmer Pfenninger and Partners, Lerch Bates and Associates, Systematica, Warrington Fire
dezeen_The-Souk-Abu-Dhabi-Central-Market-by-Foster-+-Partners-6

No comments:

Post a Comment